Havo kemasida taqdim etiladigan taomlar uchun yangi g‘oyalar

0
215
marta ko‘rilgan.

“O‘zbekiston havo yo‘llari” Milliy aviakompaniyasida havo kemasida taqdim etiladigan yangi  taomlarning birinchi taqdimoti bo‘lib o‘tdi. Taqdimot marosimidan oldin Toshkentning yetakchi restoranlari: Caravan Group  restoranlar tarmoqi, «Navroz», «Moviy gumbazlar», «Tryufel», «Aprel», «Sal Sal» va boshqa  restoranlar  vakillari sahn ovqatlari  tayyorlaydigan “Ketring” Davlat unitar korxonasiga tashrif  buyurishdi.


Restoratorlar oldindan sahn taomlariga qo‘yiladigan sanitariya –gigienik me’yorlar va talablar, taom tayyorlashning o‘ziga xos texnologik jarayoni, taomlarni saqlash, isitish va taqdim etishning o‘ziga xos jihatlari bilan tanishtirildi.

 


Caravan Group restoranlar tarmog‘i birinchi bo‘lib aviayo‘lovchilar uchun sahn taomlari turlarini takomillashtirish g‘oyasini  va taomlar namunalarini taqdim etdi. Aviakompaniya mutaxassislari diqqatiga biznes klass uchun uchta variantdagi va iqtisodiy klass uchun ikki variantdagi taomlar menyusi taklif etildi. Caravan Group  texnologlari tomonidan   50 xilga yaqin mahsulot turi taklif qilindi. 


Xabar uzairways.com saytidan olindi.

Yoyish

MULOHAZA BILDIRISH

Mulohaza kiritilmadi!
Ismi sharifingizni kiriting.